GIA-Hungária Kft

Cégünk – a GIA-Hungária Kft – a nemzetközi, 13 országban jelen lévő GIA csoport tagjaként 1991. óta végzi tevékenységét az üzemanyag-, ill. az ahhoz kapcsolódó technológiák terén.

Szolgáltatásainkat a specialitások és egyedi jellegzetességek alapján különböző üzletágaink bonyolítják.

Benzinkút technikai projekt üzletágunkon belül minden üzemanyagtöltő állomásokon használt eszközzel foglalkozunk a kútoszlopok, tankoló automaták, kasszarendszer, kútoszlop illesztők, szintmérő szondák, merülő szivattyúk, kompresszorok. széles körű tapasztalatunknak és kiterjedt beszállítói hálózatunknak köszönhetően egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

Partnereinket egészen az ötlet felmerülésétől szívesen segítjük tanácsainkkal, saját tervező csapatunkkal átvesszük a tervezés, hatósági engedélyeztetések terhét, majd egészen a tartálylehelyezéstől kezdődően, a kulcsrakész rendszer és használatbavételi engedély átadásig végigvezetjük a projektet.

Benzinkút-technikai szerviz üzletágunk Magyarországon piacvezetőként látja el komplett hálózatok, mint Shell, Lukoil, MOL, ill. egyedi, magánbenzinkutak 0-24 órás szervizelését. Az országban több helyen meglévő régiós központjainkból partnereink számára kritikus hiba esetén akár 12 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását, így nekik minimális kieső üzemidővel kell számolniuk meghibásodás esetén.

Kereskedelmi osztályunk több évtizedes működése alatt teljes beszállítói hálózatot épített ki a tömlők, tömlőcsatlakozók, töltőpisztolyok tömlőcsatlakozók, ipari szivattyúk, kompenzátorok, átfolyásmérők, szűréstechnikai alkatrészekre vonatkozóan. Kizárólagos magyarországi disztribútorai vagyunk a Faudi, az Elaflex, a MannTek és sok más európai és amerikai gyártónak.

Autómosó üzletágunkon belül mind gépi portálmosók, mind automata kézi mosók értékesítésével és telepítésével foglalkozunk az olasz Aquarama, mint a világ egyik legnagyobb autómosó gyártó cége kizárólagos magyarországi disztribútoraiként. A szolgáltatási körünk a gazdaságossági, megtérülési számításoktól és mikro piac elemzéstől kezdődően a tervezésen át a telepítésig mindenre kiterjed.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy 2017-től kizárólagos karbantartóként szervizeljük a magyarországi Nato reptereken meglévő repülőzés technikai üzemanyag ellátó rendszereket, ami 2018-tól a Magyar Honvédség összes telephelyére kiterjesztésre került, beleértve a kerozinos és a hagyományos üzemanyagos rendszereket is.

Az Aviation üzletágunkon keresztül a katonai repterek mellett kapcsolatban állunk a magyarországi legnagyobb és kisebb repülőterekkel is, mind szerviz-, mind technológiai felszerelésekkel való ellátásukra vonatkozóan.

Ipari projekt csapatunk ellátási körébe tartoznak mindazon üzemanyag technológiai projektek, amik nem klasszikus benzinkutakon merülnek fel, mint pl. kőolaj finomítók, petrolkémiai üzemek, szénhidrogén tározó telepek, autógyárak. Referenciáink között többek között olyan projektek szerepelnek, mint pl. a Mercedes kecskeméti autógyárában épített automatikus üzemanyag adagoló és átfolyás mérő rendszer-, a Lukoil dunaföldvári telephelyén épített in-line adalékadagoló berendezés-, a Dunai Finomítóban épített JET-A1 szűréstechnikai rendszer építése. Csapatunk a vevői igény felmérésétől kezdődően a megoldás kitalálásában is közreműködik, majd a tervezésen engedélyeztetéseken át a kulcsrakész kivitelezésig bezárólag tudja segíteni kedves leendő partnereinket.

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk: +36 (06-1) 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Kiss György
Délkelet-Magyarország
Mobil: +36 30 278 66 37

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41