Rendszerek és softwarek

Pénztárgép rendszer

Fejlesztőink már 1997-ben bemutatkoztak a MOL részére fejlesztett pénztárgép- és irodai háttérrendszerrel, amely IBM hardveren kb. 400 töltőállomás több mint 600 pénztárgépén működött éveken keresztül Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában.

További információ

Irodai háttérrendszer

A GIA üzemanyagkutas rendszer azon eleme, mely lehetővé teszi, hogy a pénztárgép alrendszer működéséhez szükséges összes adat és beállítás rendelkezésre álljon, közreműködik a megfelelő jogosultságok kiosztásában, a szükséges beállítások, karbantartások, listázások elvégzésében.

További információ

Kútoszlop vezérlő

A TCont forecourt controller ipari számítógép alapú berendezés, teljes egészében hazai tervezés alapján, gondosan összeválogatott, a legmagasabb műszaki igényeknek megfelelő szabványos alkatrészekből készül.

További információ

Tankolóautomaták

A termékpaletta rendkívül rugalmas, ugyanis a legkisebb, néhány autóval rendelkező telephelytől a több száz járművet kiszolgáló telephely-hálózatig minden összeállítás rugalmasan kialakítható, így minden megrendelő megtalálhatja a saját autóparkjához ideális és legköltséghatékonyabb kialakítást.

További információ

Szondák

A világ leginnovatívabb tartálymérő rendszerekétől a legmegbízhatóbb és legpontosabb automatizált üzemanyag-ellenőrző rendszerekig az OPW Fuel Management Systems a legátfogóbb megoldást kínálja a piacon annak tudatában, hogy pontosan mennyi üzemanyag van és hova megy.

További információ

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk: +36 (06-1) 350-3064

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Kiss György
Délkelet-Magyarország
Mobil: +36 30 278 66 37

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41