Üzemanyagtechnológia

Beruházások

Cégünk piacvezető vállalkozásként végzi az üzemanyag kutak teljes körű átalakítását, akár komplex zöldmezős beruházásként történő építését. A szolgáltatásaink közé tartozik a tervezéstől kezdődően a kivitelezésen át – amibe beleértjük a tartályok földbe történő lehelyezését majd a gépészeti kivitelezést – a hatósági engedélyezési eljárásig terjedő projektfolyamat, amellyel teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

További információ

Karbantartás és szervíz

Piacvezetőként országosan hozzávetőlegesen 600 benzinkút a teljes körű karbantartását és szervizelését végezzük. Szerviz feladatokat látunk el a Magyarországon működő teljes Shell kúthálózat, a teljes Lukoil kúthálózat tekintetében és a MOL kutak mintegy felét is a GIA-Hungária Kft. tartja karban, emellett magánbenzinkutak szervizelését is ellátjuk.

További információ

Pénztárgép

Felhasználva a nagy nemzeti és nemzetközi töltőállomás-hálózatok működtetéséről szerzett korábbi  tapasztalatokat, olyan pénztárgéprendszer elkészítését tűztük ki célul, amely ezúttal nem az olajtársaságok nagyvállalati rendszer-előírásainak akart megfelelni, hanem a magántulajdonú töltőállomások hatékony működtetését kívánta megvalósítani.

További információ

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk: +36 (06-1) 350-3064
Fax: +36 (06-1) 349-6580

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Kiss György
Délkelet-Magyarország
Mobil: +36 30 278 66 37

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41