Autómosó

Önkiszolgáló kézi- vagy gépi autómosó építés mint befektetés?
IGEN, az egyik leggyorsabban megtérülő befektetése lehet!

Több mint 20 éves gyártói és forgalmazói tapasztalattal a hátunk mögött, segítünk Önnek, hogy ez valóban így is legyen!

Nézzük hogyan tudunk segíteni Önnek az alapoktól kezdve:

Kiváló terület keresése:

Az autómosó területének kiválasztásakor, az alapfeltételeket minden esetben egyedileg kell értékelni. Ideális esetben a terület egy nagy forgalmú út mentén települ, vagy egy egyébként is nagy autós forgalmat bonyolító bevásárlóközpont közelében helyezkedik el.

Ha segítségre van szüksége a kiválasztott területtel kapcsolatosan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégánk személyesen is felméri a területet és környezetét, ami után egy forgalom előrejelzést tud készíteni önnek! Ez nagy segítség lehet a megtérülés kiszámításában!

Amennyiben GIA-Hungária Kft.-t és az Aquarama mosótechnológiáit választja, ez a szolgáltatás Önnek teljesen INGYENES!!!

Attraktív megjelenés biztosítása:

  • A sikeres autómosó építésének elengedhetetlen feltétele a figyelem- és bizalomkeltő kinézet! Ez az első benyomás az ügyfele számára ami alapján meg fogja ítélni az Ön mosóját. Amennyiben számára tetsző képet lát, nagy valószínűséggel be fog térni Önhöz.
  • Az attraktív megjelenés eléréséhez többféle kialakítású és több színben elérhető gyári tetőszerkezetet kínálunk! Itt a tervezés és az anyagválasztás során nem csak a megjelenést, hanem a tartósságot is figyelembe vették a tervezők, így egy ilyen tetőszerkezet ideális választás lehet a mosója számára!

 

Hatékony mosótechnológia garantálása:

  • Ha már a mosó kinézete becsábította a felhasználót, akkor fog találkozni a mosótechnológiával. Amennyiben egy kombinált autómosó komplexumba tér be, úgy választhat kézi vagy gépi mosási lehetőségek közül. Először is a kezelő felülettel találkozik, ami alapján fel tudja mérni a tisztító- és ápolóprogramokat. Ideális esetben ezek jól áttekinthetőek és használatuk egyszerű.
  • Az Aquarama önkiszolgáló és gépi mosótechnológiái kiválóan teljesítenek mind a hatékonyság, mind pedig a megbízhatóság terén. Így akár a gépi mosóba (portálmosó vagy mosóutca), akár az önkiszolgáló mosóba tér be az ügyfél, tiszta autóval és elégedetten távozik majd!

Ebben az esetben minden bizonnyal visszatérő ügyfele lesz a mosónak. Az Aquarama mosóknál ezt bérletkártya rendszerrel is tudjuk erősíteni az ügyfelekben.

Megfelelő karbantartási háttérrel rendelkező forgalmazó biztosítása:

  • Ha a mosó kiváló hatékonysággal és jó forgalommal üzemel, fontos, hogy mindezt megbízhatóan tegye. Ennek feltétele a kiváló minőségű technológián kívül a rendszeres, szakszerviz által végzett karbantartás és az esetleges meghibásodások gyors és hatékony javítása.
  • A GIA-Hungária Kft. mint az Aquarama mosóberendezések kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az Ön mosójának rendeltetésszerű működését az öt telephelyünkről kiindulva, szakértő és tapasztalt kollégáink tudják biztosítani. A szervizügyeletünk az év minden napján rendelkezésére áll.

De mibe is kerül Önnek az autómosó létrehozása?

  1. Egyrészt sok pénzbe! Konkrétan mennyibe? Erre a kérdésre a szakemberekkel közösen készített árkalkuláció ad választ. Nem lehet ezt az összeget mindaddig elfogadható pontossággal meghatározni, amíg nem döntöttük el, hogy mit akarunk építeni, kitől és mit akarunk vásárolni.
  2. Másrészt sok energiába és minimálisan 5-6 hónap kemény munkába.

Ha mindez elriasztaná, hadd mondjam el Önnek, mielőtt feladja tervét, hogy az elmúlt csaknem 25 év alatt számtalan olyan befektetőt láttam, akinek a hosszú herce-hurcától és a temérdek befektetett pénztől elkomorult arca villámgyorsan felderült, amikor az első elégedett mosóügyfeleket meglátta, s a nap végeztével a tele pénzkazettákat kiürítette. A későbbiek során sokszor kaptam a mosó megnyitását követő 3-4 év múlva olyan telefonhívásokat, melyek hasonló tartalommal hangzottak el: „Annak idején kételkedtem, de képzeld el, mára megtérült a befektetésem!”

Én Öntől is szívesen fogadnék egy ilyen telefonhívást. Most már Önön a sor, hiszen ÖN DÖNT!

Kérem, ne feledje: a következő években mindenütt fog épülni autómosó, ahol a szolgáltatásra igény van, csupán az a kérdés, ki építi fel!

Ha biztos jövedelemre, mindemellett nyugalomra vágyik, a megoldást megtalálja nálunk!

Keressen az alábbi e-mail címen: krisztian.pesti@gia.hu

Pesti Krisztián – autómosó üzletágvezető

Telefon: +36 70 903 48 41

Keresés indítása!
Email címünk: gia@gia.hu

Email küldése!

Telefonszámunk: +36 (06-1) 350-3064
Fax: +36 (06-1) 349-6580

Kiss Bulcsú
Nyugat-Magyarország, Budapest
Mobil: +36 70 903 48 40

Kiss György
Délkelet-Magyarország
Mobil: +36 30 278 66 37

Pesti Krisztián
Autómosó üzletágvezető
Mobil: +36 70 903 48 41